Ruime en statige woning in rustige wijk

Frans De Potterstraat 15 , 9840 De Pinte

€ 465.000
  • 4 Slaapkamers
  • 1 Badkamer

Omschrijving

In een rustige wijk, vlakbij het centrum van De Pinte, vinden we deze ruime en perfect onderhouden woning op een perceel van 805m².
De indeling is als volgt: bij binnenkomst een inkomhal met gastentoilet. Een ruime en lichtrijke woonkamer met aansluitend de grote keuken. In de keuken vinden we een handige berging met aansluitend de inpandige garage.Via de nachthal hebben we toegang tot de eerste slaapkamer/bureau, de badkamer en de 2de slaapkamer. op de verdieping vinden we een ruime overloop met tal van mogelijkheden, een aparte bergruimte en 2 volwaardige slaapkamers. In de tuin vinden we een zeer ruim tuinhuis dat ook dienst kan doen als een 2de garage. Verder vinden we een gemetste buitenkeuken met BBQ waar het zalig zitten is bij de eerste zonnestralen.
Volg ook de virtuele 3D-tour van de woning via deze link: https://www.hdmedia360.be/virtueel-bezoek/hd/cbptip5Hw-frans-depotterstraat-15-de-pinte.html
Kortom, ben je op zoek naar een ruime woning op een toplocatie in De Pinte, aarzel dan niet en neem contact op met ons kantoor.

Kenmerken

Adres: Frans De Potterstraat 15 , 9840 De Pinte
Perceeloppervlakte: 805 m²
Woonoppervlakte: 230 m²
Aantal slaapkamers: 4
Aantal badkamers: 1
Verwarming: Gas cv
Beschikbaar: Onmiddellijk
Kadastraal inkomen: € 1748
EPC-waarde: 350 Kwh/m²

Documenten